Wednesday, 22 October 2008

CL & Gee..

CL, I tak daya nak buat lasagna dalam masa terdekat ni tapi kalau sudi, silalah jamu mata hasil air tangan I.. Jangan burrp kuat2 sangat bila dah kenyang tu.. :-)
.
Happy birthday Gee. May Allah bless you always ... Nak kek tak? Hehee, takde keklah Gee. Silalah jamu mata kongsi dengan CL ehh?? Jangan malu2.


Teringat kat your 'daging maman' . Meleleh air liur ..

5 comments:

cikguliz said...

Cs, wa faham u tak terdaya nak buat lasagnia kali ini, but there will be next time, right? Wa akan menunggu dengan penuh kesabaran.

cikguliz said...

CS, tumpang ucap birthday.

Happy birthday, Gee. Semoga sihat dan mendapat keberkatan hidup dunia akhirat.

Dentist and Me said...

owh kisah nya ....

Anonymous said...

Cik Som,
TQ so much so sweet of you. Ha aritu Besday Aleesya MIL buat rendang maman ayam. Perghhh sedap. Lain kali wa suh dia wat khas untuk lu pulak eh...G'Zain

ciksom senyomjer said...

U'r welcome Gee. Maman? Waah, bestnya Gee. Wa harap dapat rasa maman b4 wa mengidam eh??

CL, wa tunggu lu mengidam real punya barulah wa buat lasagna tu ehh??