Wednesday, 1 October 2008

Dah raya ke???


Selamat hari raya Aidilfitri

mohon maaf zahir & batin.

Jumpa lagi ...

P/S: Tahun ni CikSom delinquent sebab tak masak apa2 pun. Nak buat biskut .., aduuh.!! kesian kat dua ketul butter tu, sekejap sejuk sekejap panas. Takat ni dah 5 kali berulang alik keluar masuk fridge. Kesian kat butter2 tu .. kan?

6 comments:

Dentist and Me said...

CIk SOM ni mesti sedang beraya sakan. Sebab tu blog dia tak update, walaupon update biasa biasa JERR ! ! !

Lu nak lari dari buat open house ek?

ciksom dahpokai said...

Lu baru jer mintak ampun dan mahap tapi lu masih lukai hati dan jantung wa, apsaal? Lu tobat ke tak tobat nih??

cibil said...

hehehe.. ciksom jgn marah2... nnt hilang anggun.. kueh raya umah ciksom byk lagik ke..

ciksom penatlaa said...

mueheheheh... xmarah, murka sket aje :-)
Cibil, tang kueh tu, banyak tak banyak tapi adalaa untuk pemanis meja..

Dentist and Me said...

Cik SOM, mana pigi ? ? ? Open house bila ? ? ? Tak patut sungguh la lu ni.

ciksom penatlaaa said...

Heheh, lu dah windu kat wa dan karya wa ke? Open house? Nantilah bila umah wa dah siap kat kampong wa buat open house. Lu di jemput..