Thursday, 22 January 2009

Anjung Merah II


Zai ajak ke Anjung Merah sebab makanan kat sana banyak pilihan yang sedap2 belaka. Ni sudah best, macam tau2 aje kawan dia yang sorang ni suka tempat yang banyak makanan sedap. Jemput Zai dan P tepat kul 9.30 pagi ........ zrrooomm..!

Bagus tempat ni, very secluded. Masih banyak tempat park kereta. Lambat laun tempat ni mesti havoc juga sementelah ramai dah tau kesedapan makanan kat sini. Kali ni Zai belanja, pastu giliran P, pastu I. Pusing2 nama tu juga unless S join sama, maka dia pun akan termasuk dalam golongan 'mereka yang bermurah hati' :-)

Tak sah kalau tak tapau apa2 sebelum balik ke rumah maka tertapaulah 2-3 jenis lauk aje. Pengat pisang pun dah siap dimasak dalam satu bekas besaaar, very tempting n can't resist, so apa berlengah lagi?.. Cedok pengat pisang dalam dua bekas, one for me and one for P. Pengat ada 'telur katak' .. beribu-ribu telur.... bestnyaaa!!

Camana nak kesana? Senang jer... naik kereta, sampai ler ...

6 comments:

G'Zain said...

Cik Som,
USJ 11 Anjung Merah with this one same ka? Wa suka makan kat Anjung Merah yang kat situ memang alluring.

ciksom kenyang said...

Gee, I suppose so. No wonder macam 'pernah ku singgah' restoran tu.. (no wonder ada 'II')

ciksom terlupa said...

Yang ni kat USJ3A.. 2nd branch.

Dicken said...

Telur katak? Hmmm .. nyum nyum.

G'Zain said...

Cik Som,
Semalam wa makan kat Anjung Merah USJ 11. Yummy..

ciksom yg suka makan said...

Ye ke? Tempat tu masa office hours OMG! Dahlah parking susah. Nanti lu cuba kat USJ3A tu k??