Thursday, 19 March 2009

Pandang tepi ..

Dah penat pandang depan, dilarang pandang belakang, maka I nak pandang tepi pulak...


Ni tengah boring menunggu dalam kereta. I nampak tenang aje .. namun kalau gambar ni boleh bergerak2, maka ketahuilah bahawasanya I tengah shake2 my body kerna pundi2ku perlu dikosongkan.. Haiiihhh.. manalah T nih?

To kill time, terpaksalah menghiburkan diri jadi model kejap! Thank god my HP co-operates or else I will surely throw tantrum (haha.. mesti ada gempa bumi if I were to do that). Sebelum pandang2 tepi tu, T & I ke sini ...

T: "Umi mesti pergi tempat tu". I, "malaslah, jauhkan? tapi kalau keluar duit Umi pun keluar". Si bijak tu kata "tu sebab T ajak Umi". At last I am here, at WM (WakMawi jangan prasan ehhh? Tapi saper WakMawi nih???).

All HERS! Melampau taw. I tasted a bit the one with red topping. 3 cupcakes gone in no time at all and 1 was brought home (I jeling aje masa dia makan kat rumah). Syukur bila tengok anak suka dan boleh nikmati makanan. Susah ati kalau anak tolak makanan esp teenagers yang nak jaga badan. Tetiba jadi anorexic? dijauhi Allah hendaknya.

Breakfastlah nih. I had chicken BBQ and T had beef rasher. Waiter tu kata "yang ni chicken BBQ" bila I tanya "ni chicken bbq ke?". Maka .. I pun bukaklah molot I yang syomel ni untuk menikmati chic bbq. Hmmm.... apasal pelik rasanya? Bila I dah abis makan 1/2 bahagian, T pun mula makan hers. On her 1st bite "Umiiii... Umi makan T punyerr... " (tunjuk muka masam2 manis). Kahkahkah(dalam ati) sebab I pun tak buat bising masa I terasa pelik tadi, but only if I had ....................... (dah terlambat.. tu namanya 'dah rezeki').

Result for both sandwiches: I can do better (OK ke riak sekali sekali? haha). Sorilah kalau ada peminat2 setia sandwiches tu tarik2 baju tanda protest dan harap owner cafe WM tak kecik ati. Nanti I datang lagi ehhhh??

4 comments:

Cik Lina said...

Cik Som.... wa geram kat cuppies tuuuu...... berapa RM satu?

somuffins said...

CikLina, harga 1 kek RM4.50-RM4.75. Kalau you rajin, you try pergi the Curve. Kat situ ada satu lagi kedai cuppies (xingat nama). It seems lebih d'bomb.

How To Eat A Cupcake said...

Mmmm cupcakes!!

somuffins said...

HTEAC .. Thanks for dropping by. I am elated!