Friday, 12 March 2010

Dengki ...


kasut saiz giant besar

maka

ia dibuat sebagai bekas

'in-transit' bola golf


bijak kan? kerja siapa tu?


Terima satu mms tajuk 'dengki'

tarik nafas 1..2..3

lepaskan perlahan2 1..2..3

cobaandugaan!!

14 comments:

3E said...

Aunty Som,
Kasut yang ada bola golf tu kasut u yea???...besar jugak la saiz tu ya....berapa saiz kasut u????

lili said...

Hehe))) Tak tau nak gelak kat kasut tu ke nak gelak kat my word verification kat sini..hahahaha... Ada ka: pongende? Wakakakaka!

ain said...

kretif tu!!!

kak ja said...

Org tu berangan kekunun hole-in-one le tu.. kasut yg tak berdosa tu jd mangsa..

DrSinga said...

kihkihkih....
keji.....
saiz 9??
:)

ceriaWAN said...

itu bola golf ker? mcm telo itik jer.. lalalalalaa

QueenJah said...

Salam Cs,

hmm..tenet dah ok dah?....hehe

luv u still - QJ

somuffins said...

3E,
I terima MMS gambar bola golf dalam kasut dari seseorang. Of coz my kaki comey sket dari yg itewww :-)


lili, as for the kasut, silap haribulan boleh menaikkan darah sampai kemata taw (talking about men using their right brain - very practical. Diorang tak kisah..)


Ain, amat kreatif hingga boleh mengundang BP naik, hoho.


Ja, yg heran tu tak nak pulak dia bubuh bebola golf tu dlm kasut dia sendiwi *sigh*


Dr Singa, yes size 9 kot. Kat Msia nih hanya ada 1 jenama yg buat kasut sesuai untuk kaki raksaksa, har3.


ceriaWan, kalau telur itik rupa telur golf, maknanya selama ni you bela penyu bukan itik.. tralalalalaa ..


QJ, U love me still? Ahahai, tenkiu. Tenet I baru sembuh dari virus buatan owang..

acciaccatura said...

Sampan! that's what i used to call my SIL's size 9!hee...:)

somuffins said...

Eleena, sampan sama besar dengan tongkang tak? Kalau sampan masih nampak cantik lagi (tirus) tapi kalau tongkang, dahlah panjang, kembang pulak tu :-)

Ibu n Abah said...

kak som..
i dapat peng komen last..
yeay..
apa lagi nak cakap?..

somuffins said...

Akak, biar lambat asal selamat *wink*.

dina said...

saizkasut tu sama saiz kasut saya kot... saiz gergasang... hahaha... janji selesa! sapa yg dengki kak?

somuffins said...

Dina, janji selesa. Betul tu :-)

Siapa yg dengki? hehe, meh I bisik kat tinger you sorang "kakak I kata her hubby yg dengki kat dia sbb bubuh bola golf dalam her kasut".