Tuesday, 15 June 2010

Best aah..

Patutlah rata2 I perasan rumah kengkawan bertukar langsir dan wallpaper. Rupa2nya ...

So sehari dua nih, I pun nak tukar langsir, tukar alas kaki, tukar tu dan tukar nih. Sofa yang dah 12 tahun tu lain kali ajelah ditukar, tu pun kalau menang peraduan gores2, har3 .. maybe I reupholster sendiwi sofa dengan menyumbatnya guna kain batik atau kain pelikat koyak kepunyaan CS dan CS.

CS dan CS?

Sempena 'the new look' dan sempena bulan Rejab maka TB akan menjadi CS, feewit!!
Why? heeeheeehee ...

Cik Som dan Cik Suami .. auwww.. manisnya...

Sesaper tak setuju, tolong kata setuju juga w'pun tak ikhlas. Kata setuju dengan muka manis okay? Tanak muka masyam2 tak baek cenggitu.

I akan kemvali bersiaran .. terfaksa verkarya secara kecil2an sevab terexcited dengan design varuuu tapi MALANGNYA CHATBOX dah hilanglah fulak .. cisskek betul!

19 comments:

lemongrass said...

CikSom,
Kat M'sia tgh hujan ye? Menitik2 hujan kat blog you ni ;-)

somuffins said...

LG, ehem...
Semalam gelora kat sini, hujan membasahi bumi Subang. Besok2 you visit I lagi mungkin design lain, hehehe.. Tetiba berani pulak nak tukar imej kekdahnya. I pinjam semangat you laa .. hehe.

ain said...

wahhh...syantiklah kak CS umah baru akak. damaiii je tengok!!! boleh tak klu sy nak tau akak guna apa utk tukar cat umah ni. mcm nak tukar gak la..almaklumlah raya nak dekat.hihihi

setuju beno akak tukar TB ke CS. romantik gituuu!!hehe

CikLina said...

ai laik.. ai laik.... (tak syok tak de emoticon pompom)... sejuk gituuu... & rasa mcm lalu atas gunung salji kat afghanistan... selalu balik dr KL mesti nampak ni... :-D

ps: i'm back to bloggin world.

kakcikseroja said...

Hehehe... kakcik pun tengah berkira2 nak tuko kertas dinding.. :)

kak ja said...

I tanak n tak brani nak tukaq apa2, bimbang bkn setakat shoutbox je, tp dgn I skali hilang ghuyub ditelan blogger.com..

Umah bawu u ni ni santek, tp I ttplah prefer umah lama u..

P/S: my word veri is gabla.. Dia tak reti nak eja gabra ek, KS?

en_me said...

sweetnyerrr.. ehehe

Ibu n Abah said...

CS..
memang chantek rumah bawu u..
(adakah ini kerana setelah 3 hari bermalam di umah kazen?.. banyak idea dan peloh melimpah ruah...????)
Chantek..memang chantek..

3E said...

fuyooo...ingatkan dah salah rumah tadi...ok lah rumah baru u ni...lain skit..

Rima said...

Woahhhh santek lah.. i loike the hujan gerimis hehehe

CikLina said...

am waiting for the chatbox..

azieazah said...

Tukar template ni memang seronok. Jamu mata, tapi kemungkinan untuk hilang beberapa item, sangat besar.

I lebih suka simple, tapi iklan Nuffnang hilang.

Kadang2, design yang dicadangkan, akan menjadikan blog lebih perlahan pulak loadingnya...

lili said...

Hikhik...saya dah tukar langsir, karpet semua...walaupun....

somuffins said...

Salam semua :-0

Ain
Semangat raya tiba dlm bulan Rejab? Wahaha.. semangat jitu kekdahnya. Soalan tentang 'tukar cat' dah dijawab kat blog you siang tadi (efisyen kan?).
*Berbisik* acih for your support (TB->CS).


CikLina
Bila you mentioned 'lalu atas gunung salji', fobia naik kapalterbang tetiba menjelma. Rasa cam nak tukar langsir lainlah pulak. Fickle fickle fickle ..


KakCik
Jom sama2 kita tukar kertas dinding .. biar kita sama2 kehilangan chatbox, hehe.


Ja
I'm no risk taker tapi hari nih I terberani nak mencuba, hari2 lain jangan harap. Umah bawu nampak cantik tapi I dah mula LEMASSHH..


en_me
Saper yang sweet? Blog or bloggernya? *ngeh2*


Akak
Tepat sekali. Idea datang mencurah2 tapi hilang begitu saja sebab baldi bocor, har3. Template yang baru nih memang cantek tapi I rasa mcm sesak napaslah pulak. Kenapa ek??


3E
Perhiasan blog aje yang dah berubah, empunya blog tetap orang yang sama.


Rima
You like the hujan gerimis effect? I assume you mesti ada pengalaman romantika d amour kot? ;-)


CikLina
Camana nak masukkan chatbox?? Nemain, nanti I cuba sendiri.


Azie
Betul tu. I jauhi dari menampal gambar2 yang besar saiznya diBlog. Harap2 ia memberi kesan positif.


Lili
Cayalaaa .. gimmefaiv ..!


TERIMA KASIH DIUCAPKAN ..

acciaccatura said...

sejuuuuk hati berada diblog awak ni som.
ingatkan air apa tempias kat screen tadi.

somuffins said...

Eleena
Hati I nih kejap malam, kejap siang. Facade Al-kisah harus diubah-suai lagi.

CikLina said...

hahahaha... fobia ye cik som? chatbox dulu sapa godekkan? senang je nak tempek... yg tensen, nk adjust cat dinding nak nampak sekufu dgn langsir...

somuffins said...

CikLina
Yg dulu I lah yg godekkan or rather I lah yg godamkan. Nanti memalam I cuba eh? .. ;-)

CikLina said...

hahaha.. am waiting... nak berhuha...