Wednesday, 9 May 2012

Wordless meh??


Kita akan bersama untuk selamanya ..
.
insyaallah
.
w'pun hanya dialam maya
.
selagi hayat dikandong badan
.
selagi tiada sekelumit rasa jemu
.
benci
.
bosan
.
menyampah
.
muak
.
kesal


17 comments:

blu4sky said...

CS, ngapain??
Hope you are ok..TC!!

zarin said...

assalamualaikum CS
ku rindu rinduan sama kamu..lama kita tak bersua di alam maya ;-)
harapnya CS sihat sentiasa

p/s smlm i hd late lunch w shidah

Queenie said...

bermesraan dialam maya lagi world!
rindu2an...cubit2an...senggol2an...
semuanya boleh, halal belaka, yer ker?

aduuuhhh...kayaknya kok emosi deh?
udah mangan?
ayuh ke rumah gue ada recipe kari sardin...di ambilin ya!

Rima said...

Where hv u been cik som?? u ok kah?? dont go lama lama ok.. wait i miss u like crazy!

Anonymous said...

Pergilah mana mana kalau merajuk. Janji ada TB pujuk, kalau TB buat tak gheti..nasiblah Cik Som.

Ahkak

Anie said...

Cik Som ;)

InsyaAllah we will be together forever and ever. Take care and kalau u punya mood very down....meh dtg sini cuti2 NZ hehehez.

LEEzasTOUch said...

Assalam...
What's up dear....why the mood change?

somuffins said...

SUE
Nothing ngapain.. I'm OK, alhamdulillah :-)


ZARIN
W'kumussalam. I selalu aje kat sini; you jer yg MIA (though I tau you bz bake berketul2 kek). Dating dgn Shidah? sure makan best tu..


QJ
Emosi? Nggak Non (cuma tercuit sikit aje dek kari sardin, har3). TQ for the recipe. Berkawan kat alam maya, satunya best sbb takyah mandi dan bersiap bagai, ngehehehh.

somuffins said...

RIMA
I am always here n I am OK, alhamdulillah. Am NOT OK wheneva you entice me with your yummy desserts *nangis tumbuk2 dada gitu*.


AHKAK
Kalau merajuk, kita tak harap orang pujuk; cumanya kalau merajuk kita suka berdiam diri. Tapikan tapi, siapa yg merajuk ek?


ANIE
Insyaallah we shall remain friends..tapi kalau nak hilangkan diri, jgn buat senyap2 ok? Btw, boleh tak alihkan NZ sebelah rumah I? Dekat sikit, hehehhheh..


LEEZA
What's up? Nothing's up, semuanya alhamdulillah. Gambar kucing berdua2an tu I dpt dari Maxis. Depa suruh hantar kat kawan2. Since I nak jimat my credit, ehem.. I tampal kat sini aje... with a little twist *wink*

Yong Kamariah said...

Happy Anniversary.... eh, ye ker tekaan ku ini????

somuffins said...

YONG
Sad to say, thetttt... tekaan tak berapa tepat.. but all the same TQ, kamsia, kesuwun (cakap jarman). Ekceli dah lps on 26/4.

mrs plain-june said...

salam kak CS.. lain macam je.. hope u r OKAY!

somuffins said...

JUNE
W'kumussalam. Yes I am okay, tq. Dalam pada OK sangat2, kadang2 cant help it but to feel not OK dgn keadaan sekeliling, sigh..

Art lover, cinnamonworldofcolours said...

Aslmkm CS..
Terlambat sudah..nak bertanya, dah terjawab semua..
CS.. life ni kadang2 ada up and downnya..Just follow yr heart!!

somuffins said...

ARTLOVER
W'kumussalam. Betul tu, life is such mmg ada pasang surutnya :-)
Bila masa pasang mmg bestlah tapi perlunya juga masa surut supaya kita tau betapa keciknya kita kat muka bumi nih.., kankankan? Ehem.. tazkirah ustazah Som gitu, hehe..

Amelia said...

Hi Somuffin, hey you ok tak? Jangan nmerajuk ley just because I tak kasi you coconut tarts.

I tak lupa you punya, sabar dik... I sure got something to surprise you.
Sshh... tak boleh citer, nak you tak de surprise lagi.

Cayang you tau... muaahhzzz...

somuffins said...

AMELIA
Kalau tak kasi apa2 pun I tak kisah sebabnya you dah panggil I 'dik', muahahahhaaa.. I like!!