Tuesday, 8 July 2008

BBCGoodFood


I dah jatuh cinta dgn majalah ni. Dah lama berlanggan tapi bila harga pound sterling naik mencanak2, I pun stop membeli (maklum orang dah pencen). Harga dulu lbh kurang RM12 je. Sebenarnya majalah ni susah nak dapat dikedai2 buku atau stall majalah mamak. Kat MPH yg werld pun takde dijual. Mungkin you all kata majalah ni yg tak werld, tul tak? Takpe it's ok, I tak kecik ati but reading is believing, cubalah you all beli satu.

I akan dapat stok majalah ni setiap tahun untuk bulan Nov/Dec aje. Kesian kan? Nasib baik ada insan yg bermurah ati kesana setiap tahun, tanpa disuruh, dipaksa atau digesa, TARAAAAAAAA ... siap dpt dua isu sekali gus, FOC. Wonderful kan? Tapi nampaknya langit tidak selalu cerah, tahun ni mungkin takde such rezeki.

(whisper: "dah nampak bayangan saper yg akan buat kerja mulia ni untuk I" .. kiahx3)

Kepada pembaca United Kingdom yg memegang VISA (har3.. kutuk berhemah nih), cubalah you all dapatkan satu majalah nih. Sekarang ni ada offer 3 issues @ GBP3.

Jangan lupa intai kat link yg I dah sediakan untuk tatapan sanubari you all, ok? (i pun LILIN gak, menerangi seloroh alam siber..)

5 comments:

Dentist and Me said...

yer ker cik SOM ... sah cibil lah kena buat keje ni.

ciksom yg manis said...

yer laaa ... lu cuba beli satu dan menghayatinya. Cibil? Dia xkenal wa lagi, toksahlah. Wa ada kawan 'wrappat' untuk wat tugasan itew... ngeh3

Anonymous said...

ehehe.. cik Som, tadi kite gi kedai WH Smith kan nampak la magz ni.. terus kite teringat kat cik Som taw.. tapi tak beli la pulak..

Dentist and Me said...

wa pegi sainsbury, phon nampak ghak megazzine ni. Tapi wa tak beli, lihat lihat je

Anonymous, WH Smith di negeri bagian mana? wa tak rajin ke WH Smith ni

ciksom yg manis said...

Alaaa, lu all niii, whylaa lu all tak beli? Menciii aaah... (menjeling sambil memuncungkan bibir)