Saturday, 22 May 2010

JJHariAhad ...

Would you marry the same person twice?

Jawapan pada soalan tu terpaksa diperam @ incubate dulu sebab masa mencemburuiku .. kena bersiap wangi2an dan cecantik, heheh.

Hari Ahad hari untuk bergumbira, panjangkan langkah ... kita nak jenjalan ke KL (tetiba KL macam dekat aje), so KL .. here I come!

'Chofer' dari Sban baru bertolak .. Sban to SJ takes about 45 mts kan? .. so now I have less that 40 mts to get ready. Semalam dah mandi, hari nih kena mandi juga ke? Kena ke? Ohhh man!!


Khas untuk Fa*Atip .. lihatlah pandanglah ...

9 comments:

Sizuka said...

CS, datang la melawati, alang2 dah panjang langkah ke KL.. sob sob

Ibu n Abah said...

kak som...
bestkan jalan-jalan ada chofer...
pssttt... nak cari gulati cawangan KL pulak ker?...

fa*atip said...

Hey you! Spek tu okay lagi laaa...boleh pakai lagi!! Pecaya la kat I (sebabkannnn...nanti I tunjuk kat you pulak spek kat sini...hahahaha)

ceriaWAN said...

kenapa tangan spek tu mcm panjang sebelah jer ek??

Rima said...

Errrrr.. to the hangat question.

PS: gi KL?? woahhh finally hehehe

acciaccatura said...

Part mandi, it depends Cik Som. Yang wajib tetap wajib.

somuffins said...

Salam semua ...

Shidah, Melawati bukan dalam jajahan KL kan? Makanya ... tetap jauh, uh uh uh..
P/S: Baru baca your FB. Orang Melawati ziarah Empire ya??


Akak, jenjalan dgn chofer satu kepala mmg best. I ke KL bukan JJCGulaaaaa-tis, tapi penuhi misi keluarga kekdahnya ;-)


Fa, spek tu OK bila dipakai kat rumah aje. Spek tu dah nazak dah Faaa..


CeriaWan, yg kelihatan cam tangan panjang tu adalah yg tak cacat. Yg kontot sebelah kanan tu yg cacat, almaklum dah kena pijak dek warga EMAS (emas kan berat?).


Rima, takpe skip aje that hangat Q. Trip to KL tu bukan untuk bershopping wpun tempat yg I pergi tu xsampai 5 mts dari heart of KL. Apa pun, KL is faaaar ;-)


Eleena, mandi yg sunat jer. Yg wajib.. hmmm... *sambil kelip2kan mata)

kak ja said...

KS, lawalah spek tu.. Beli kat kedai mana? *sj cari pasai

somuffins said...

Ja, I cobet you kang! Spek tu I buat kat kedai ceminmata siap ditestnya kedua belah mata I, kekdahnya mmg ada power rangers. Harganya? jeng3 .. tentulah less than RM200K, kan kan kan? <- jgn memain ;-)