Monday, 22 June 2009

TAG ...

Lepas dengar lagu Omm Pah Pah dari rumah KakJa, macam ternaik sikit semangat nak habiskan 'thesis' ni untuk Shahirah (dak cun yang manis tuu..).

1) Anda rasa anda HOT? HOT yang bermaksud hot, sexy n d'bomb kan? Hahaha... kelakar, kelakar. Memang tak hot dan tak pernah hot pun tapi I bersyukur tidak dilahirkan hot dalam ertikata sebenar. Tapikaan, masa I kerja dulu ada sorang jejaka terlajak ni komen "u ni masa muda mesti cantik kan?", hahaha.. konghaja aje dia cakap cenggitu walhal masa tu I baru jer sweet 35 (sumpah sweet!). My friend tu memang kaki lawak pun tapi I tetap jawab dengan muka selamba ala serius "tak payah muda, sekarang pun I cantik aperrr". Sekian.

2) Upload photo kegemaran anda: Ya ampun.. photo terpaksa disitar :-)

3) Mengapa anda suka photo ini?

N/A

4) Bila kali terakhir anda makan Pizza Soalan nih tak mencabarlaah. Tanyalah "anda pandai makan tapi pandai buat pizza tak? Nyatakan 6 bahan2 utama", atau "cheese atas pizza tu halal tak? Namakan 4 jenis cheese yang anda tahu" .. Gitulah serba sikit soalan mencabar :-) Anyway, jawapan pada soalan ialah 3/6/09.

5) Lagu terakhir yang anda dengar Omm Pah Pah dari blog KakJa. Dia ni 'omputih' NuJilen mari .. HOT jugak.

6) Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dengan nama apa? Selain nama sendiri yang femes tu ka? (har3), I suka nama Fatin (Fatin Hamamah nama my friend masa sekolah ugama dulu). Fatin Hamamah nama wife Omar Shariff, aktor Arab yang made it big dalam filim2 Holiwud dulu kala. Fatin bermula dengan F, tapi cuba tukarkan ke D .. auwww.. tak semena2 jadilah .. hehe (malu nak sebut).

7) Tag lagi 6 orang Alamak, ni yang berat nih tapi takpelah I tulis aje nama2 glemer diorang 1.Dentist and Me (no. 2 tak dikenal pasti) 3. Mrs CW 4. Mr CW 5. Kak Ja 6. Azieda

8) Siapa no SATU bagi anda? Beliaulah yang potpet-potpet suh kitorang membelog <-- ni ayat keji. Ayat hemah --> beliaulah pencetus idea supaya kami jadi blogger tegar (baru 2-3 hari paham maksud tegar, heheh).

9) Orang no TIGA ada hubungan dengan siapa? Mestilah dengan no. 4 tu, ehem.

10) Kata sesuatu berkenaan orang no. LIMA Baru jer kenal tapi rasanya beliau boleh jadi my partner in crime. Dia surirumah terlebih masa, macam I. Dia sayang keretanya yang dah meragam, macam I. Dia tak kuasa buat besday parti untuk anak2, macam I. Dia ada KakP, I pun ada. Dia LOL =lady of letih, I pun. Satu aje tak sama .. dia boleh menyanyi Omm Pah Pah manakala I rela mati dari menyanyi. 3 lagu aje I lepas - Happy birthday, Negaraku dan Johore national anthem (terbayang2 muka CikMod yang suka tampar2 rakyat tu and yet rakyat tetap mendoakannya).

11) Bagi pesanan kepada orang no. ENAM U pun mesti rajin menulis dalam blog u ok? Thanks for the comments and kata2 semangat. My mood is my worst enemy. My mood cepat aje down bila kawan2 blogger tak update apa2 sekian lama.
.
Fuuh, lega..

8 comments:

Spices of Life said...

alamak u tagged me.. so what am i suppose to do.. answer all the questions???
aza help mommy please..

somuffins said...

Hi Azieda, untuk memudahkan kerja you, I dah sediakan kat bawah nih, you just copy/paste.. K? hehe..

1) Anda rasa anda HOT?
2) Upload photo kegemaran anda
3) Mengapa anda suka photo ini?
4) Bila kali terakhir anda makan Pizza
5) Lagu terakhir yang anda dengar
6) Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dengan nama apa?
7) Tag lagi 6 orang
8) Siapa no SATU bagi anda?
9) orang no TIGA ada hubungan dengan siapa?
10) Kata sesuatu berkenaan dengan no LIMA.
11) Bagi pesanan kepada orang no ENAM.

3E said...

Somuffins, gambar wanita bertahi lalat tu u ker???? Wahh..vogue the vass gitu...

Mrs Ceriawan said...

eh..eh..mane aci no.3 dan no.4 tu..nnt gado plak sape patut jwb tag..haha (^_~)

Spices of Life said...

ok .. i will answer as well as possible... creativity i belum menurun ni.. tunggu abang balik lunch and then im on my own time..

somuffins said...

3E, orang yang disangka vogue the vass tu hanyalah dalam gambar yang telah diedit heavily. Tengok boleh, percaya jangan :-)

MrsC, pakat2lah.. jgn gaduh2 tapi ok aje kalau nak makan gado2.

Azieda, take your time..

kak ja said...

I berhutang tag punyalah bnyk..

I Allah, akan diusahakan..

somuffins said...

Ja, takpe take your time.