Thursday, 17 March 2011

Tira oh Tira ...

Segerombolan of my family which includes Ngah n Teh went to perform the umrah recently and they safely arrived home last Friday maka tugas menziarah starts soon after. Wanted to visit both of them on Monday but masa mencemburuiku :-)

Since on Tuesday mood kurang menyerlah, I see no point visiting anybody. Memerap kat rumah lagi pekdah. Ndja promised to come here from Sban on Tuesday night so that we both could visit Teh on Wednesday.

On Tuesday night dengan gigihnya I made 2 tiramisu adunan (credit to D sebab tolong nyibuk), one using whipping cream n cream cheese while the other as per D's request, I used only whipping cream. It wasn't so much for Teh but really I made it for my niece, Tira ... nama sama, ketentuan atau kebetulan?

We managed to visit Teh on Wednesday with my ehem ehem in tow :-)

................. Bigger container for Teh while the small one for T's consumption

The white container is D's but the one in cup is all mine!

Alhamdulillah quite a handful of my loved ones managed to indulge in that 'derhaka tiramisu'. They, esp my niece enjoyed it very much. A simple recipe made simpler by me ... ya ampun to the owner.

When Ndja is around it means time to jenjalan beyond my usual territory. As planned, the 3 of us heading to d'Curve for lunch. Ndja has brought T to Marche last week so this time around she wanted Teh n I to experience something out of the norm, cewah kononnya ..

Maybe ramai dah tak heran with that eating place but since that was our 1st experience there, we, Teh and I tetiba jadi rusa (masuk kampung), hehe.. and for the record, I shall ramble about my eating experience there a bit later. Mana boleh tak ramble, kan?
.

10 comments:

Mira Marlena said...

CS,
Sedap la tengok your tiramisu..ni pakai telur ke tak ye?
Wah..professional tiramisu maker la CS ni!
Share resipi boleh tak?

Lili said...

Tu dia...ni benar-benar 'makan busat'!

For some unknown reasons, tekak I masih belum boleh nak terima tiramisu and all unbaked cheesecakes. Bak kata my friend, 'perut koman'! hehehe!

somuffins said...

MIRA
Belum pro tapi lepas takat makan sendiri aje, hehe..
Patut guna 2 eggs tapi I omit sesuka hati. You nak resipi? Cuba intai kat blog Rima.


LILI
Perut koman? shall I agree with that statement? Hehe.. Cream cheese n whipping cream tasted like icecream. Icecream pun tak dimasak, kan?

zarin said...

sudah terrer dah buat tiramisu nih...seumur hidup i tk pernah buat tiramisu..slalu makan kalau org lain buatkan aje :D
cepat cepat ramble about marche...anak i suka ke situ

somuffins said...

ZARIN
I berani buat untuk makan anak beranak aje. Your doter suka makan kat Marche? I suka its ambience ...

zarin said...

CS
anak i amatlah suka kan lembu kat marche tu..pantang lalu je ajak masuk dalam tu sbb dia pun amat suka the ambience jugak
eh, cepat arr citer apa u makan.. makan rosty tak? itu feveret husband i :D

somuffins said...

ZARIN
I geram gak tengok lembu tu. Rasa nak bergambar sebelah cik Moo buat kenang2an.

Rosty is made from potato kan? I tak makan hari tu, maybe next time? (ada excuse ke sana lagi).

Yat Maria said...

cik som

i pun never make tiramisu before..apsal eh???walhal ai think dudans takkan tolak pumya kalo ai wat..hmmmmm..

nanti u ramble pasal marche ya..now dah ada 2 eating place ai nak kena pegi..one is restoren kamben and maybe another one is this la..

kak ja said...

Tera Oh Tera..

somuffins said...

YAT
I think you tak buat tiramisu sebab nak buatnya senang sangat, tak mencabar kot? You terer buat yg nitty gritty tu, khaan??
Memang nak ramble about the eating place tapi mood meramble kureng mantap :-(



JA
Tora Oh Tora ...