Tuesday, 19 August 2008

"Chipster" Twisties

Adalah tersangat merbahaya aka very dangerous jika seseorang tu mengidamkan kudapan cam ni selang sehari. Sepatah kata Cik Rah kat rancangan dia tu "when one craves for carbo at any time of the day, it means doomed". Alaah, ngaderlah Cik Rah tu suka sangat nakut2kan orang.

Mood hari ni kurang chirpy. Ntah kemana perginya mood yg berwarna-warni tu. Nak keluar ke Petronas cari Chipster pun malas. Chipster ni mmg melampau. Kita mula nak suka kat dia, teruslah dinaikkan harga. Harga di Mydin/Giant ialah RM1.89 naik ke RM2.20. Harga kat Petronas dari RM2.20 naik ke RM2.50.

Huwargghh... sori eh, terasa mengantok plak ... nak cari air manis kejap. Daa..

3 comments:

cikguliz said...

Cs,wa pun dapat tabiat buruk recently. Wa tersukerlah pulak minum air carbonated tu. hmmmm sementelah dulu wa beli tv dapat sekartun coke percuma. kena habiskan kut coke tu? Wa harap wa tak membeli lagi bila yang dalam peti ais tu habis. But i can always buy 100plus.... just hope that my sugar level masih normal.

Dentist and Me said...

haaa makin hari makin menarik ketikan lu ini. berlatih bertambah sempurna gitew, ini juga menunjukkan, bahawa usia (tua) bukan penghalang kita berkarya khanz lu all.

ciksom two-wer ker? said...

CLiz, wa pun ada crave untuk carbonated drinks. Wa tetiba suka Pepsi (psst..Pepsi lebih murah dari Coke..har3). Lebih memburukkan pe'el, wa tonggak jer tak guna gelas. Masih berhemah, wa tonggak seteguk dua jer dan bila anak tekak wa terasa sejuk, wa hepi!

Dentease .. is that a complimentary note from you? Kehkehkeh. Wa terima dgn ucapan timakasih dan ingat nih (sambil tarik tinger lu).. never2 underestimate oghang two-wer.