Saturday, 11 December 2010

Tak sanggup ...

... memang tak sanggup kalau DUA EKOR tu ikut I kemana2 esp bila jenjalan cari makan. Tak sanggup. Can't imagine 8 ekor mengekori I sekeluarga bila jalan kemana2 tapikan tapi ... I bukan orang KL so tak applicablelah, kot?


Selingan: I baru reti buat 'frame' to the pic. Hehe, fandainya I..

Source: The Star 111210 Kee's World by CW Kee
.
.

9 comments:

Lili said...

Wow, that bad,eh? Keyel...rodents' paradise!

I think I have made the right choice of not patronising "nasi Kandaq Line Clear" kat Penang ni. The reason being the same... tak sanggup berlaga kaki dengan menatang tu yg dah mutate as big as a cat! :))

Lili said...

...er...did I just commented first? Muahahaha))) Well...being 'Wan'!

psst...CS, don't take my words for the rat as big as the cat! Biaseler, I!

(psst again... yelah, Donuit tu ada Rahmah...last2 kawin Zie!)

Lili said...

Ooopssie, Donut dah jadi Donuit! ;=D

shahirahkhairudin said...

haih.. mau terbalik meja tu SK kerjakan Cik Som.. tecekik sebab sambil kunyah sambil tu nak jerit ..

Ibu n Abah said...

wah lili..
sekali dapat nombor satu terus booking hingga 3 tepat...
lili,
kat 'line clear' ada minatang tu?? baru ingat nak try...
kak som..nanti ajar buat prem yer...
cantik gambar lepas prem...

Lili said...

Tumpang lalu CS...

Mah,

Ter! TERdapat nomor wan! hehe! Tapi tak sangka TERbolot nomor duwa n tigger!

Betul Mah...kat line clear tu kalu makan malam2 sama naik minatang tu dgn pelanggan. Itu baru bab minatang tu, blom bab aroma yg lalu bawah meja kita makan!

Oh tidak! harus gue kena saman ni! lariks)))

kak ja said...

Amvooooiiii!! Wan Lili kita ni seskali menyengat, tak bagi chan punya..

Kak Som, u anggap je lah DUA EKOR tu sbg anak2 tiri u.. Bawak je depa jenjalan, bg mkn tp tak payahlah curah kasih syg sepenuh jiwa..

Ajaklah sama2 makan kat atas meja..

Ibu n Abah said...

lili..
(ks tumpang rostrum..)
i dah dgr lama dah mengenai nasi kandar line clear.. sejak i tinggal sini pun dah dgr beberapa kawan cerita.. tapi tak pernahlah i mencuba sekali pun...dah dgr u kata cenggini... takpalah... i akan cuba Hameediyah lagi walaupun parkingnya payah...
tghari ni nak lunch kat Hameediyah...
jom lili..kita jumpa di sana...!!!!

somuffins said...

Salam semua ...

Lili
Syabas! I supposed you are a great swimmer.. Jauh tu berenang dari Penang nun :-)
I percaya si ROD tu ada sebesar kucing; malah ada sebesar anak kambing pun, muahahahaa..


Shahirah
Sama2lah kita menjerit dan panjat meja bersama2, har3..


Akak
Nak belajar buat prem? Nanti I tanyakan pada Kak Long eh?? Dah 3 hari 3 malam dia majuk tak makan dan tak minum. Dia sedih tak diajak makan angin. Kesian dia taw.


Ja
Kalau 2 ekoq tu adalah Mickey n Minnie dan tempatnya di Disneyland, I dont mind ajak diorang makan semeja dan sekerusi.
Psst Ja, fmly kita memasing ada 4 orang so it means 8 ekor yang ekori kita, kan?? Kalau Wan Mah .. meriahkan?? 14 tuu.. (+2 ikut bibik dia)