Wednesday, 4 May 2011

1/2 day of WW ...

WW vukan world war tapi wordless wednesday ... alaah cam tak tau plak, hehe ...

.

.

.

.

kenanganku bersamamu ...

.

.

.


dan mungkinkah pengganti Ara

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

yang nih?

.

.

.

.

.

.

Gambar lama body ada sikit molek

but now dah sama besorr dgn pokok tu

huwaaa....

.

12 comments:

Ibu n Abah said...

YEAY..
tempat pertama...

Yat Maria said...

aduhmakk cik som...my opis lappy bikin hal..penat ai menaip, dia KO plak..

anyways..tadi ai cakap cam gini la sket lebih kurang..

"muahhahaha...u made my laf pepagi hari...mana ada sebesar pokok tu CS...sekarang lagi mungil adalah kan...kan..."

kalo betul pengganti dia cam tu, nanti bulan depan dtg Sg by road okay...then amik ai jenjalan sg...kita gi umah Rims..hehe..

cam tu lah lebih kurang ai cakap tadi...wallahu'allam

Mira Marlena said...

Vah vah vah Cik Som,
Sudah dapat pengganti ke?
Jangan lupa letak gambar pengganti si Ara nanti okey?
*Ish,takkan la sebesar pokok tu CS?
Feewiiit!!!Cun seh CS masa dolu-dolu!

Lili said...

I need to smile...that's why I came and reading your postings make my day. :-)

Sizuka said...

fuyooooo ... pheeeewit!!

Maya Marisa said...

oohh sungguh chantek keta itew...
dan pokok tue skali....hahahaha

somuffins said...

AKAK
Nape lately takde komen membina dari you?
:-)


YAT
Opis punya lappy patut dihumvan dari tingkat teratas ex-Westin Hotel sebab dia bikin you sakit ati. Niway, itu kereta is so small kenot fit my vontot. As a matter of fact I oder lama dah tapi batang hidung tayar tak nampak2, so I kensel my oder, ngeh3 + huwaaa..


MIRA
Seeing is believing kan? Tapi percayalaaaah.. I am as sepemelok as that tree. Pengganti Ara namanya Aga(Khan), heheheee...

somuffins said...

LILI
Glad you could smile a little smile. Thanks for the effort to visit me. Muah!


SHIDAH
Thanks layan my angan2 but that car was never listed in my angan2 list sebab kalau nak pun sure tak mampu punya :-)


MAYA
Pokok n keta tu aje yang cantik, ke? Huwaaaaaaaaa.... *nangis mintak perhatian*

Cat-from-Sydney said...

Aunty CS,
Tak baik kan orang2 lain tu usik2 you...anyway, kalaulah you sebesar batang pokok tu, takpelah lagi. Tapi kalau rupa pun sama nanti my sedara mara semua mai buat scratching post. har har har *evil laughs*

dangarumbia said...

Err...
Kereta apa tu Som ?
Comel bebenor...

Kita ni buta kereta... (jumpa proton baru 4-5 kali pun tanya lagi...)

Ribbon Clown said...

cs,

u buat i carik magnifying glass mlm2 buta hihi..cikinot nye pic..

btw phewit at both cs and ara ;p

somuffins said...

CAT
You baik kan? Nanti you tolong cakar2kan diorang yg nakal2 tu boleh? Shhh..our lil seecwet okay? Niway, tu pokok bukan sebarang pokok, tu pokok eucalyptus. You very familiar with that pokok, kankankan?


TIE
Kita pun 'buta keta' tapi adalaa satu dua yg kita kenal bebenor. Keta comel tu namanya 'che Pors' tapi ntah nape diorang bubuh 'che' kendian so nama keta tu jadilah 'Porsche'. Ngade ek diorang tu?


RC
Thanks for the pheewit, eheheh. Namun tu gambar dolu kala abt 15 yrs ago semasa bercuti tengok kangaroo. Ara dah takde, huwaaaaa....