Thursday, 2 July 2009

Happy birthday to...?

from T
M&E (pardon the betis)
Thank you thank you thank you

DFA, CIKLI, MN, M&E
AFR, FAI, DEKNA, INAHAR, MIDZUL, TEH, KAMAL&CO, NDJA,
SHAM&TIRA, ZAM, 3E, LONG, NGAH, HEZ, BAH, TANO, GHAZ,
KAKJA, TAJAQ, KAMARIAH, LG, MAS, SHAHIRAH, LEENA, IZEL,
DYN, MARIAH'CAREY', AZIEDA, GEE, MRS.CW, ZAINI, CIBIL,
FA, AMY, YANA, CIKLINA

Kamal & Co.

13 comments:

kak ja said...

Hepi bday, Cik Som!!!

Yg ke 15 ke 16?

Semoga Cik Som akan terus ceria, hidup diberkati dan dirahmati, bahagia dunia dan akhirat..

somuffins said...

Amin.. TQ for the doa. I like bab 'ceria' tu. Yg ke? 15+16=31++ (takde service charge tau, haha).

lemongrass said...

Lerr birthday Cik Som ke... Awat tak habaq kat Melodi, hehehe. Anyway, selamat ulang tahun yg ke .... Semoga sentiasa bahagia and di rahmati Allah in everything you do.

somuffins said...

LG .. hehee (giggle katup mulut). Kalau panggil Melodi pun diorang tak nak layan I; I bukan KakPah (wpun we share the same birth date). Thanks for the doa. Amin.

SHAHIRAH KHAIRUDIN said...

heppy besday CIK SOM..semoga u semakin gojes! panjang umo, murah rezki, dilimpahi rahmat-Nya dan bahagia di samping family ter-chenta!

Spices of Life said...

happy bday to you? brapaumur anda sekarang?

somuffins said...

Thanks Shahirah for the doa. Amin. And I like sangat2 the gojes part! (sambil menjeling kehala cermin).

Azieda, thanks. Umur saya boleh tahan banyak.. 35+++

G'Zain said...

Salam Cik Som,
happy besday sowi wa tersasar coz wa baru balik dari Kuching pastu gi Branding Workshop kat CHKL baru semalam masuk opis arini baru mengembara.

My wish moga hidup lu lebih diberkati..Amin

somuffins said...

Wkumsalam Gee, thank you for the wish. You bz meh? No wonder sepi aje.

Spices of Life said...

ohh sama umur dgn i lah.. I dah stop at 35 forever.hheh numbers are just numbers laa...

cibil said...

Hepi Birthday ciksom! sorry kite tktau haritu birthday ciksom.. yang penting, ke berapa pun birthday ciksom tetap maintain anggun ye... muah muah!

somuffins said...

Thanks for the wish Dr Cibil (cewah). Biar kerepot janji anggun ka? aduh!!

Lili said...

CS, Hah! Dah jumpa birthday kat sini rupenyer! Kalau jatuh 1st July boleh kongsi dengan Princess Diana...