Friday, 10 September 2010

1 Syawal .. dah raya you ...

Salam Aidilfitri kepada semua sahabat maya CikSom
terutama pada mereka yang sudi singgah diteratak Al-kisah
berbual mesra dan bergurau senda dengan CikSom
Semoga Aidilfitri 1431 bukan yang terakhir untuk kita
Amin
.
Mohon maaf diatas keterlanjuran kata2
almaklum bukan senang nak jaga jari jemari yang 10 nih
sedap aje dia menari2 ketuk kibod
sekali pun kibod nih tak berdakwat
namun yang tercetak darinya boleh mencetus
berbagai2 perasaan

.
Silalah lihat jer, hehe.. airtangan CikSom dipagi raya,
tu aje yang termampu untuk dibawa kerumah Teh.
Kami semua berkumpul di Kg Tunku
sebab my aunty, Chik @ CikSu berumur 85 tahun masih ada
(Chik is Bak's surviving sista)
.
T n I patut bersolat Aidilfitri bersama but s'thing happened
"something sure happens when you least expect it"
so she went alone and I'm here (where else)
.
Oh well ... till then
Salam

5 comments:

kakcik said...

Salam CS...

makan roti dengan kaya
kaya pekat dalam tin
selamat hari raya
mohon maaf zahir dan batin... :)

(menaip guna tiga jari je ni.. hehehe)

lili said...

Salam Lebaran CS,

....dengan ucapan Selamat Hari Raya minal aidil walfaizin kepada CS and family.

I'm in Ipoh now...fenatttt....!

Naz said...

Chombi Lulu,
Nampak sedapnya masakan you...slurp!
I tengah duk bersilat kat dapur lagi ni. Macam nak pengsan dah!

Rima said...

CS
Selamat hari raya to u and ur family.. tu sotong sambal eh.. in this hse tak leh masak tu cos my hb tak suka the bau so each time if orang lain buat i like the gelojoh sikit.. makan dgn roti prancis sodap.. with roti prata kosong lagi sedap.. yummm

somuffins said...

Salam Aidilfitri :-)

kakcik
pagi raya makan keria
makan keria bersama Fatin
menjelang sudah hari raya
mohon maaf zahir batin
(psst..nak juga berpantun)


lili
Selamat hari raya maaf zahir batin. I can imagine you berpung pung kat dapur, peluh meleleh2. Mesti masakan you sedap, lemak masin berkrim, hehe.


Naz
Dont know where you get the energy from. Rajin nak buat open house lagi, ishh.. Tabiklah. Chombi Lulu @ Nightingale nak balik kampung halaman suami sket lagi.. nak kolek duit raya bebanyak. Boleh??


Rima
Selamat hari raya; maaf dipinta sbb I selalu 'jeles @ cemburu' dgn kebolehan you memecahkan berpuluh2 biji telur, har3.
Huby xsuka sambal sotong tu? You masaklah bila dia pergi ofis (pastu you blame it on Shasha kalau ada apa2 bau yg xmenyenangkan), kih3 (me clever, yess??)