Wednesday, 8 September 2010

29 Ramadhan ... kutip kad raya

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir & Batin
.
Terima kasih diucapkan kepada ...

Hjh Rahmah

Cik Ja

Dr Inahar

KakCik

Aida @ PatinPasta

Terima kasih (sekali lagi) Cik Ja
.
Terima kasih juga kepada semua kenalan yang mengirim ucapan hari raya menerusi sms dan kad ucap virtual di FB.

8 comments:

ceriaWAN said...

senyap jer posting ni.. semua dah beraya ker?
Anyway.. buat ummi.. ananda cw menyusun jari memohon berbanyak kemaafan atas segala salah dan silap ananda suami/isteri dan juga junior.
Salam aidaifitri dari kami sekeluarga.. :)

somuffins said...

ceriaWAN

Selamat hari raya... minta maaf juga sebab selalu marah2 CW (len kali jgn cari pasal, wokay? keh3).

Raya kali nih handbag Fify pasti berat sbb terlebih terima sampul hijau, almaklum CW Jr dah boleh beraya sama ..

Aida Rezuan said...

Cik Som,

Soklan! (sambil angkat dua belah tangan, kaki tak buleh.. kang jatuh)

Camno konsep tayang and kutip kad raya nih ek? Penganto kena specifykan nama penerima ke (tetiba formal lak) ke camno ek?

somuffins said...

Aida
Wah, 2 belah tangan sekali diangkat??

Ekceli I tak tau konsep tayang n kutip kad raya camana; I pun ikut2 aje. It works like this:
Katalah you nak beri I kad raya, you kenalah inform I so that I boleh ambik kad tu bawa balik n gantong kat rumah, kekdahnya. 'ambik kad' = copy paste; whereas 'gantong' = tampal dlm blog.
Am I confusing you? Hope not.

Pengantar harus sebutkan nama sipenerima (if not malulah nanti orang kata si'penerima' curik plak)

Aida Rezuan said...

Cik Som,
Ok paham, Puan! (sambil tekun tuleh dalam buku 555).

Haish.. maknanye saya edisi terlewat lagik la, tak de specifykan nama Cik Som (kes baru paham kekdahnye skang). Kalo tak buleh Cik Som tepek kad ijau tuh ye (cewah.. macam la Cik Som heran, kan? :D)

Ok, raya tahun depan saya buat! Sekian terima kasih!

somuffins said...

Aida
If you give me lampu ijau to take the raya card n tepek kat this entry, I'd be more than happy to do it.

Suruhlaa..suruhlaaa I ambik kad tu (kih3 .. I paksa you nih)

Aida Rezuan said...

Cik Som,
UIks! Ya ka? Terus saya suluh sportlight hijau dengan nama Cik Som tau! Hehehe!

Bukan Cik Som paksa.. saya yang merayu nak dok dalam entry nih! Haha!

somuffins said...

Aida
kikikikikkk = giggle

Acih..