Thursday, 24 December 2009

Hilang mood ...

Bila tengok blog kawan2 yang tak berupdate berminggu2 dan berbulan2 ...

... terasa tawar pulak hati nih. Ntah, tak tau kenapa.


At the moment I am watching Cinta Balqis over tivi-3.
What a drama ...

8 comments:

Ibu n Abah said...

kak som,
selamat bercuti...
dua kesedihan nampaknya...
The star paper cuti besok dan juga Al-kisah takder penerbitan hari ni dan esok....

ain said...

blog saya pun lama tak update. busy sungguh. Dapur pun memang lama dah tak berasap. Tapiiii...hr ni saya dah update blog sayaaaaaaa!!!

kakcikseroja said...

Salam CS..

nak ikut jejak kengkawan tak update blog ke?? Janganlah mcm tu, kurang pulak rumah nak kakcik jejak nanti. :) (kakcik kan tak de kerja.. tu yang merayap sesuka ati je..)

ceriaWAN said...

kadang-kadang nak tergelak gak tgk kertu majuk ni..

Lalalalalalalalaaa

3E said...

Aunty Som....toksah merajuk2 ni...nanti tak anggun la pulak u...
why? why? why?...what happen to u aunty......i tagged u....buat ya..(jgn hampakan i......)

somuffins said...

Akak, nanti I cetak Al-kisah, eh eh? Citer basi pun basilah, eh eh eh? Baca taw ..


Ain, ye ke? Nanti I nyebok kat sana, eh eh?


KakCik, bukan nak ikut jejak diorang cumanya I feel very lonelylah KakCik..


ceriaWAN, anak muda mesti pandai dan bijak dan geliga dan bijaksana membezakan perkataan 'merajuk' dan 'tawar hati' (sambil menjeling 35darjah sudut tirus).


Asilah, saper yg merajuk? My liver is tasteless jer. Anggun? dah lama I tak anggun semenjak dah 3-4 kali buat TAG .. tensyen taw.

TAG tu takde disclaimer mintak kita cakap telus dan tulus, kan kan?

QueenJah said...

Chak! ello laling....
ini cuti manyak olang sibuk ma...
butut2 sibuk...
nak pigang kibod pon no time...
what to do...

somuffins said...

QJ, caner cuti pun u sibuk? U amik catering while on vacation meh??