Saturday, 30 October 2010

Pelik jugalah II ...


kunyit ke?
bukan!
.
dah tu??
.
tengah duk mikirlah nih

18 comments:

lili said...

CS: the 'longest' posting ever! :))

DrSinga said...

taik kucing kering.......




heh heh hehhh....

Ibu n Abah said...

kak som..
macam 'timun laut' kering pun ada.. tapi taklah kuning cenggitu...
kunyit dah bertahun tak guna lah tu jawapannya....
i pun pernah 'bela'...

kak ja said...

Mcm keledek yg xtra fresh..

azieazah said...

Ermmmm... sedapnya burger tuuuu.

CikLina said...

huhuhuhu.... mengerikan aje mende tu... kayu kering? kunyit kecut? cik som jumpa celah mana? dlm dapur, or luar rumah? :-D

Cik Lurpak said...

ubi keledek keringgg..

fa*atip said...

gigi pelesu!!! kihkihkih

Yat Maria said...

Cik SOm

apakemenda nyer tu?? karet kecut besut ka?? nanti bilang taww..kang ai tak leh tidoq terpikir..what in the worls is that thang???

somuffins said...

Salam semua ...

Lili
I tak tidor sehari semalam nak buat the longest ever entry ni taw, harharhar *gelak sambil garuk pewut*


Doc S
Kucing makan terlebih beta-carotene, tu sbb poo2 dia owen kot?


Akak
Kat entry kata vukan kunyit. Bab 'bela' membela, MMA kan?? Kadang2 malu pada diri sendiri, kih3


Ja
Kalau keledek yang dah kecut, camana plak rupanya Ja??


Azie
Burger?? Adakah menda cam tu biasa kelihatan dirumah anda? heheheh..


CikLina
Mende tu very the ugly kan? kah3. I TERjumpa dalam c r i s p e r *oh! I feel shame2 one*


CikLurpak
Mende tu takmoh mengaku diri dia keledek w'pun diorang datang dari perut bumi yg sama :-)


Fa
Ada ke gigi pelesu wona owen?? Minat nak tau lebih mendalam..


Yat
Nasib baik I tak declare ada hadiah untuk pemenang 'teka dgn tepat mende apakah itew'.

Phewh.. lega I takyah sediakan hadiah, hehe... DAN you pun lega sbb dapat tidor dgn lenanya malam nanti...

fa*atip said...

dulu wona putih tapi syebab dah berkurun lamernya. gigi pelesu jaman the Flinstone dulu...hehe

Tie said...

Errk!

Kita takut !

Takut tetiba tumbuh kaki !!

ahkakbatik said...

tu paru-paru orang yg dah kecut....
jeng jeng jeng...
next entry citer pasai halloween ka cikSom?

somuffins said...

Fa
I tau you suka Flinstones sebab sama initial, kankankan?


Tie
Sedialah malam nih, mende tu datang garu2 ibu jari you .. *hoot.. hoot* <- bunyi buWung antu.


AB
Paru2 kecut anak alien kot? harharruu jer.. Next entry nak suh I citer pasal Halloween? Boleh gak tapi tunggu I beli baju Pontianak dulu ehh??

Aida Rezuan said...

Cik Som,

Tuh jari hantu yang tersepit lalu putus tika melakukan percubaan untuk mencurik pithang di peti ais Cik Som.

somuffins said...

Aida
Stok pithang lebam2 takde dlm esbok aka peti ais. Mende tu kalau terdiscover lewat, harus boleh jadi anak Lochness ...

kucingorengemok said...

misai mubarak majid

somuffins said...

KOG
Vukaaanlaa ..
Tu mithai N.Nasir :-)