Saturday, 9 April 2011

Am happy for you both ...

Siapakah mereka?? Jejaka ala JemBond tu is none other than pembaling boomerang tersohor kawasan selatan sebelum zaman akil balighnya dulu. Boomerang tak kembali ketangannya (like a good boomerang should) tapi dah malang tak berbau, sekor anak ayam jadi mangsa!


Bak used to wear the same suit. Hey, where's Bak's pic I gave you to enlarge it?


Lama dah tak visit blog ilmiah dia nih tapi macam diseru2 maka smlm terkliklah pulaaak. Errrkkk .. bummer! Rupa2nya member dah 'pasang' feedjit, aiyaaaa... habislah I, rahsia tervongkar.


For a very long time I berkarya secretly, my siblings know nothing about my blog/url eventho hopes are high *my hopes never theirs, har3* that one day KHL n JKR 'sit same low level n standing same height', auwww... uhuk3 sambil cucuk tekak dan lari cari baldi .....


For abbre. lovers: JKR sinonim with HeghiPotar while KHL is Al-kisah's Chip-Editor, hic!


Anyway, congratulations to you both! We're happy for you n alhamdulillah for the rezeki. I jeles gak knowing you pegi CCE but knowing very well that up above the clouds tu banyak air pockets, kensellah my jealousy tu. Tak hingin, tak sker!


Those air pockets hated me, I know! I still kenot forget the incident happened while I was in the plane toilet years ago ... ooooh, tak kuasa ku kenangkan, ngerissss!


Since they will be away for a fortnight, diharap ramailah orang2 awam keblognya supaya url 'sukacupcakes.blogspot.com' will soon diminished from his feedjit list. Or shall I recite 'summumbukmum oonyumfahumlaayarjeeoon' so that their vision would temporarily blurred? Ishhh, jahhatnya I, hehe..


Ayat tu selalu we all baca masa kecik2 dulu esp bila terserempak dengan anjing tiap kali kesekolah w'pun anjing takde niat nak sengam kita, kita tetap baca ayat tu as 'mishap is odourless', kankankan?

4 comments:

kak ja said...

Kak Som, jom kita enrol kelas baling boomerang, nak?

somuffins said...

JA
Nak nak nak..., tapi kat mana nak enrol? Kat SJ ka? SP ka? OZ ka? I sejes you pi NZ n I pi OZ. Kita baling2 boomerang diantara 2 lokasi nih, nak tak?

PatinPasta said...

Cik Som,
Apa jadi dalam toilet kapalterbang bertahun dulu nun? Cer citer :D

* tumpang wish "Congrats!"

somuffins said...

AIDA
Thanks for the wish. Diorang komain enjoy pose maut kat Eiffel Tower (menciii..).

Nak citer lelebih malu tapi penangan air pockets yang buat I fobia bertahun2 lamanya.. huwaaa..