Sunday, 17 April 2011

A for awards ...

Mira & Aida, thanks a lot ladies for the awards and sorry for the late acknowledgement. Nasib baik tak kena jalan atas red carpet, naik stage or kena attend press conference. Masalah besar untuk orang pemalu macam I nih, heheh..



Aida, I hangkut the above awards from Mira's blog as I could not copy/paste from your blog.

Nota: Kepada Cik Som yang sokmo kabo koi kunci gamba koi.. kali ni koi tak da kunci ye?


Lihatlah donia sesungguhnya daku dipihak yang benar ..... *sambil mengesat airmata tapi bulmat palsu plak yang tercabut..." *sigh*

Aida & Mira, terima kasih sekali lagi sebab sudi hulur anugerah tersebut pada CikSom.



Latest update 26/4/2011.


Thanks so much Aida as I was able to copy/paste the following awards from your gerobok kaca today. Clap3 ...

Am yet to list down the 7 things about me (yang menjadi rahsia alam, hehe). Harus ku tulis ke Aida? (buat2 tanya kot you kesian lantas kata "takyah CikSom.., cian you").

4 comments:

Mira Marlena said...

Ha'ah...memang takleh kopipes dari blog kak Aida..sebab saya dah cuba nak cilok gambar dia..hekehkehke
*Erk..gurau je...tak baik tau mengambil hak milik orang tanpa izin!
By the way,thank you for accepting the awards CS.Semoga perkenalan di alam maya ini akan berkekalan,insyaAllah.

somuffins said...

MIRA
The pleasure is mine. Yes, semoga perkenalan dialam maya nih akan berkekalan, insyaallah :-)

PatinPasta said...

Cik Som,
Terima kasih sudi amik awards tu ye, Cik Som.

Pasal gambo tu, Cik Som simply click je kat gambo tu (saya dah enable kan link nye untuk gambo awards tu untuk Cik Som). Lepas click tu, gambo2 tu akan keluar kat another window dan dari situ Cik Som boleh save.

somuffins said...

AIDA
Lepas I blabber panjang2 kat entry 'copy/paste' you tu, I tergerak hati singgah kat my entry nih. Nasib baik.

I cuba dapatkan image dari blog you, sah memang tak boleh guna right click. Mula2 I left click pastu skrin 'copy as....' list keluar, barulah I right click (I then copy the image).

CIKSOM BOLEH, yeayyyy!!!