Wednesday, 23 September 2009

Hanifah my 'cucu' ...

DOB 16 Sept 2009

Khas untuk warga kiambang yang tak berapa bertaut
Nilah anak sulung M&E
Cute cam 'wan' dia kan?

13 comments:

lemongrass said...

Tahniah Cik Som sebab dah bergelar Wan. Memang betul lah, tersangat lah comel nya baby itu sebijik macam Wan nya yg cute miut, hehehe......

kak ja said...

Bestnya CS dah jd Wan... Mmg tersgt2 cute baby tu.. (I tgh membayangkan bau baby tu sebelum dia mandi pagi.. perrrrhhhh.. bau syurga weeehh!!)

ain said...

Tahniah!!!!comelnya cucu CS!!!!

SHAHIRAH KHAIRUDIN said...

congrats Cik Som..d ghojes granny..hahahaha=)

p/s: cik som..nak duit raya (sambil angkat-angkat kening dengan manja)

somuffins said...

LG, *blushing all over* pantang dipuji, haha. Acih.


Ja, dah 17 thn I jadi WAN tapi bukan dari darah daging I. Cucu sendiri bolehlah panggil I Tok.


Ain, acih acih..


Shahirah, *blushing all over* one more time, haha. Ghojes? I like.
You nak duit raya? RM10 cukup tak?

kak ja said...

Org Kedah, panggil MakTok n Wan/Tok Wan.. Cucu I nnt, I nak suruh panggil Kak Ja je lah.. hehehe..

Spices of Life said...

hello Cs, selamat hari raya to you. ohh your cucu should call you glemer as grandma .. u the most glamorous grandma..

she is so adorable.. sigh... bila la time i nak naik pangkat ke nenekhood.

ceriaWAN said...

salam 'wan'..
mmg dah ada iras-iras muka 'wan' dh pun.. hehehe..
err.. 'wan'.. nama apa ek cucu 'wan' ni?

Shafidah Shamen said...

Cik Som, syomelnyerrr baby tuuuhhhh! teringat masa mula2 i dapat my baby. how I wish my baby akan selamanyerr tiny macam dia baru lahir, rasa rindu to that moment, rasa macam belum puas lagi jaga dia masa dia betul2 newborn dulu..sekejap je dah nak 3 bulan!
Anyway..tahniah ye Cik Som..mmg syomel sangat2 lahh baby niii :D

somuffins said...

Ja, I make sure cucu2 you panggil you Mak Tok jugak. Tak chi taw..


Azieda, glamorous grandma? That title is suitable for KuYah sorang, hehe.


CeriaWAN, nama cucu 'kita' ialah Nur Hanifah.


Shafidah, your baby is a boy kan? Haa, bolehlah buat menantu, hehe. Selamat hari raya to you too.
p/s: Dulu, I selalu juga kata kat anak2 supaya jangan membesar tapi depa degil nak besaq juga. Heheh...

somuffins said...

Shafidah sorry. Baru check.. You got a baby gal kan? hehe..

Nor Lezah aka Cikguliz said...

Wah, CS. mengapa saya baru jer tahu berita ini. Seronoknya dah dapat anak buah saya. Ingat nak pergi kg naga lah suatu hari nanti.

somuffins said...

CL, selamat riraya. Tulah you bz sangat hingga tak terkejar cerita dari 'resort'. Bila you nak dpt anak sedara? Nxt mth kan? Haaa, I dapat lagi sorang 'cucu' nampaknya..
Psst CL, jom gi umah 'Sue'. Beliau dah pelawa I.