Wednesday, 9 September 2009

19 Ramadhan ...

THEN
.

Cornflakes cookies (2008 pic). Psst... balance of dough is still zzzzing in the fridge. Oooops!

.
NOW
.
Tart nenas inti terdedah, I like! Quack2 (2008 pic)
.
.
.
Kek buah kukus (2008 pic)
.
.
.
One of the lauks for berbuka (wantan lagi);
tetiba tersentil 7 bijik jemput2 pisang. How?

9 comments:

kak ja said...

I terasa tauuuu..

I pun ada darah Italy le, CS.. bkn sebelah mak atau bapak I, tp sebelah jiran I punya kawan punya adik ipaq punya mak sdr.. boley gittew?

Ikut ati I nak rabak2kan je baju Minah Italy tu, (apahal plak nak rabak2kan baju sdiri, kan?) tp memandangkan baju dia pun ala2 tak ckp kain gittew, kensellah!!

somuffins said...

Ja, ngeh3...
Your Joj tu mmg tak pernah kawin eh? Asyik bertukar2 GF jer. Tulah his aunty had asked me to remind my frens not to get involved with him. Mak sedara dia nama Ros and like-I-dono-how, Ros jadi my MIL pulak. That means Joj n tuan besar are cousins, no? hahah..

Spices of Life said...

ler i ni blur sesangat la.. sapa la gerangan si jantan tu?

Cik Lina said...

Cik Som, my ex-boifren dah ada awek baru eh? minah pakistan aritu, tak jadi ngorat le gamaknye...

somuffins said...

Azieda, jantanz tu tak lain tak bukan anak sedara Rosemary Clooney, dak George.


CikLina, maybe ngorat2 ni kerja part-time dia kot? heheh.. Niway, saper your new beau now that he has become your ex? Jgn kita berebut2 dah .. ahaks.

mrswongjowo said...

Nampak gaya I kena pergi la berziarah ke USJ ni nak cari kek kukus macam you tu....Hem baju 275 tu cun ke? Napa tak snap foto dia...?

Cik Lina said...

Cik Som, after mister joj kluni, my beau now is mister edwerd norten... lama gak after i dumped mister kluni... muahahahaha... he's on air now (primal fear).. cute meh....

kak ja said...

I hope TB xde langsung iras2 kazen dia tu.. Kalau tak, sampai ke lubang cacing I ligan TB.. yelah, xde rotan, akar pun ok.. Merana u, CS!!

CS, Joj tu blom jumpa I lagi.. Kalau dah jumpa, dah tak pandang si Minah Italy tu lagi dah!! Dasar bujang senang!!

somuffins said...

Yes CikLina, wa lupa pasal anak uncle Norten tu, heheh.


Ja, memang depa takde iras langsong. Sorang half Cina, sorang suku sakat red indian kot?
Sejak bila you dapat aura CIK JAM?? Tak dpt kakak, adik disepuknya??