Monday, 24 August 2009

3 Ramadhan ...

Alhamdulillah berlalu hari ketiga ... mood ada sket tercalar.T
.
Rahsia!

5 comments:

QueenJah said...

Whah! bendera jepun dah naik eh? Selamat berkibaranlah ya, hehee..

somuffins said...

CikJah, rumah I hanya berkibar mendera Mesia. Lain2 mendera dah dihentikan dari berkibar sebab dah tamat kontrek. Sungguh nih.. :-)

kak ja said...

Nak tumpang nyampuk.. Ye ke u dah tamat kontrek, CS? I pun dah.. Dah berbelas thn I layak posa penuh..

I penah kukus jagung.. Then I kuaq pi jumpa my jiran, sembang dgn dia (dia guru Adik di skolah n also guru tusyen).. Pot-pet2, I masuk, periuk kukus I bkn setakat terlebih koko, tp dah jd kilang kopi!! Hilang langsung rupabentuk sebuah periuk kukus.. Mudah keje, tak pyh cuci lagi dah, terus buang sbb mmg dah x bleh berkhidmat pd agama, nusa dan bangsa lagi dah!!

kak ja said...

BTW CS, I tot I sorang je majuk bulan posa, berbuka sorang2 kat dlm bilik.. U pun... I buat keje tu last yr.. ati sakit punya pasai..

somuffins said...

Ja, there's no truth nothing but the truth, cewah. Alhamdulillah maka terciptalah another phase of my life <- syahdu.

Ramai org majuk masa bulan posa Ja oii. Tunjuk dgn tak tunjuk aje. Majuk bawak diri semunyik dlm bilik tandanya taknak wat dosa lebih. Silence is golden kan? Tapi.. (whisper: bila tuan besar balik keje, I ngadu taw. As usual, dia dengar jer. Jadilah tu)