Friday, 21 August 2009

Award Merak Kayangan


Beberapa hari ni terasa melambong2 aje seolah2 naik roller coaster. Leena, thank you very much for the award and those nice words. Gua tersipu2 gaya sekor kucing dipelawa ikan kembung rebus, auww..
.
Leena, sorang lagi kawan siber. Betul2 jumpa face-to-face masa I pulang kegagang akhir tahun 2006, kalau tak silap. Lepas 14 tahun tak balik Johor akhirnya terlaksana juga hasrat dihati. Fuh! dah naik feeling nostalgia dah nih.
.
Sementelah dah tiba JB, hasrat nak berjumpa kawan2 siber membuak2 pulak. Selain Leena, sempat juga jumpa NN, Nours, Sue dan dZa yang bermurah hati limpa dan jantong menjamu kitorang mee rebus (dengan tetel2nya sekali, besshh).
.
Dan Leena, dalam banyak2 makanan you boleh bawa Arisa untuk I. Waaah.... hepinya I tak terkira walaupun I kontrol anggun jer masa tu. And lately very unsangkarable, I seronok bila tau you pun tau MEE KEJU .. Orang lain tak panggil mee keju, kita2 jer taw.
.
Semoga kita masih berkawan sampai bebila tapi ingatlah pesanan I nih "semangkok besar mee keju OK gaaak", hiiiihiiiiheeeee.

4 comments:

WAN ZARINA said...

CS sebut arisa..cam tingin plak nk mkn..hihi
mee keju tu selalu jadi hidangan kaum kuarga dtg beraya..feveret..semangkok tuk CS..anytime..cewah..hihi

Spices of Life said...

wow so nice.. makan makan.. tell me more about mee keju?

kak ja said...

Mee keju tu mee taruk belacan ye CikSom? (Sj je provoke sbb nak suruh CikSom elebret pasai MK ni..)

somuffins said...

Leena, jgn lupa tangkap gambo and thamphal, k? Tq

Azieda, mee keju is actually spaghetti in tomato sauce.

Ja ni memang nak kena COBET taw.. Caner u tau mee keju bubuh belacan? To be precise, mee keju perlukan bahan utama buat belacan tapi jgn sekali2 dibelacankan bahan itew .. (masih lokek dengan resipi nih, kih3)

P/S: MKP, MPK and now MK?? Kena buka post nampaknya..