Tuesday, 4 August 2009

mareg .. mareg .. mareg ..

Nak suruh Superman tumbuk diorang!


"Oops! This link appears to be broken"


*batu skati tahi labi padat penanas mac utu


tiap hari makan hati

takde hati gigit jari

*font biru luahan hati

datang direct dari sanubari

11 comments:

lemongrass said...

ish, geram kat sape ni Cik Som? Cuba mai habaq sikit :-). Nak ke Superman tu datang tumbuk orang tu? Best jugak ye kalau ada Superman nak tolong ni. Tapi sanggup ke you tengok dia dengan spender dia kat luar tu? hehehe....

kak ja said...

u marah kat berukband ke Cik Som?

u ingat kalau dia x buat prangai mcm tu, senang ke dia nak dpt nama berukband?

*tu pun kalau u marah kat berukband u lah.. tp dlm marah2 pun sempat berpantun-pantin.. gua tangkap respek sama lu lah Cik Som!!

Spices of Life said...

berokband.. ahhh i never thought of that of broadband..
pandai pandai kak ja kita.
cik som why awak marah ni?
relax, pi menebeng.. or mengopi. makan mee mamak satu piring.,, or rajak mamak sotong telur rebus all the works and what ever the problem you have a situtation to handle.,.

kak ja said...

"ubat(?) sakit hati bila dapat pesanan cam itu?"

*Azieda, itu dah jd mcm nama baru utk broadband tu.. not my idea, I ciluk je..

kak ja said...

hahaha.. silap..

"buat sakit hati bila dapat pesanan cam itu"

somuffins said...

Salam ladies ...

LG, I geram kat cik Sillykom tu laa u.. Mencii taw for it enhances the keduts on my face even more. Psst, Superman I pakai boxer sebelah dalam, ahaks.

Ja, is there beruk for sale? Tolong carikan I sekor (raya nak dekat, boleh gak tolong I bersihkan sawang2). Bab pantun pantin tu, kihkihkih .. Gua tak terkomen, auwww.

Azieda, I tak marah, I GERAM jerr. Geram yg mengajar I erti sabar, sabar tu perit, aduh sungguh perit <- cewah, berdrama I.

Ja, you memang WORLDlah.. Memula tu I nak put 'P/S' kat last para. nak tulis sesaper dpt decipher font biru, hadiahnya ialah pi jenjalan dgn I ke Holland, Jepun dan Iceland. Since you 'menang', jom kita ke Mekah? Jom??

SHAHIRAH KHAIRUDIN said...

cik Som!!!chill oke..hahahaha..ape pon luahan u sangat comel..menusuk sanubari i jugak..chewah!!!

somuffins said...

Shahirah, comel kah? Since you kata comel, teruslah I nak chill out nih.

3E said...

mak aiih...cik somuffins dah mengamuk sakan ni....u marah kat Sillykom yang mana ni...i kije kat telecommunication company ni...mana la tahu sillykom company yang u marah ni tpt i kije????hihihihihi

somuffins said...

Hiiiihiiiihiiii <- gaya tawa ala2 funtianak syundle malam..
3E, nampak gaya memanglah cik Sillykom yg kat menara rebung tu punya kirje. Kita tensyen jer tapi tetap menguntum senyum, auww.

3E said...

Somuffins...kita kije kat situ la...hihihihi...i faham u punya problem because I jugak facing the same problem tu....