Monday, 18 January 2010

Best sangat ke?


Salam semua ...

By now Akak mesti sedang dicuci darahnya ..

Sementara menantikan edisi Ithnin Al-kisah diedarkan, I tampalkan gambar yang satu ni dulu untuk tatapan rohani all my friends esp Puan Rahmah *pssst Akak, kita nak draib ke SA kejap nak merafak sembah kat 'Kanda Deris', heheh*
.


Soalan cepumas: Sedap sangat ke meatballs tu??

9 comments:

Ibu n Abah said...

kak som,
kok ya pun nak jumpa kanda 'deris' tu,... bagi taulah berbaloi tak gi ikea makan meatball?...u saja yer nak melilihkan airliur i....(sambil melipat tisu buat mengelap airliur...)
chicken wing tu feberet kahar...
lapar nyer lah pulak tetiba....

kakcikseroja said...

Salam CS..

Sedap ke bebola daging tu ek? Dimasak macam mana tu? Kakcik kalau bebola daging, guna masa buat kuah mi kari je..

lemongrass said...

wakakaka...
Cik Som pun teringin sangat2 ye nak makan meatballs IKEA tu ;-). Btw, Sedap ke? I tak pernah rasa meatballs IKEA tu!

ain said...

selalu gak pi ikea, tp tak pernah lg merasa meatballs ikea ni. sedap ke kakkk??? nxt time nak try le.

3E said...

BEST SESANGAT LA MEATBALLS kat IKEA tu......ish, tetiba lak tingin nak makan meatballs tu....nampak gayanya nanti bleh ajak Mr E ke sana sana sana........

ibusinga said...

meat ball.....
memang sedaaaaaap......

somuffins said...

Salam semua ...

Alahai Akak.. nape banyak sangat tisu bersepah2 kat lantai nih??? Eeeee, basah2 plak tu. Akak?? (sambil cekak pinggang). Berbaloi2 kah? Well... so so.


KakCik, bebola tu perlu dihangatkan saja (pre-cooked), dan dimakan dgn sos coklat kelabu asap bertemankan kentang goreng dan jem.


LG, taklah teringin sangat2 but at the same time I'm curious. Since my doter ada benda yg nak dicari kat Ikea; so sambil menyelam minum airlah gamaknya. Sedap ke? Well...


Ain, kalau ada peluang kesana lagi, cubalah makan itew bebola daging.


3E, nampaknya YOU pencinta meatballs tu ek? I am sure you dah makan banyak kali (belum jemu2 lagi ehh??).


ibusinga, suka meatballs ya? Nampaknya you dah biasa makan..

dina said...

tu nak tanya ni kak, sedap sgt ke meatbols tu? saya nak pegi sana pun entah bila zamannya, nak ajak roommate, memang azab le kak...

somuffins said...

Dina, nak kata sedap SANGAT, taklah (pada tekak I), but for a change, ok gak (boleh kita jadikan tajuk perbualan - makan bebola daging tapi bukan bakso, hehe).

Azab nak ajak room mate eh? hehe, samalah kita.