Wednesday, 16 February 2011

Wordless Wednesday ... cewah!


24 comments:

Lili said...

.......!,.....?
:))

*
*
*
*
*
*
wordless comments...

<3<3<3

Kazaztan Team said...

ape kah tu...nmpk menarik perhatian...

noir said...

not so wordless. i can gulp ten of these easily.

kakcik said...

muffinkah itu? :)

Ibu n Abah said...

kak som...
dah tak boleh makan..
dah ada spider web...
nanti keracunan u...

Rima said...

LOL spiderwoman on the loose hehehe.. apasal wordless?? tak shiok lahhhh

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

akak wordless ?

saya tak kak.. hehe..
jadi bolehlah komen.gebus dan tembun betul muffin tu.

DeLancrettLurpak said...

amboi amboi, bukan setakat watermark dah terer, letak spider web lagii!! mmg hevat la ciksom ni...

PatinPasta said...

Cik Som,
Ahaks! Mari kita sama-sama wordless! Hehe!
* tapi betul, kalo mamam muffins tu, memang no words la!

zarin said...

spiderman? eh spiderwoman kah? eh, apa citer tu? kikiki muffin tu jugak yg nampak best

Sizuka said...

..................................................


(tengok spider, terus I jadi wordless :D)

Anie said...

Yikkeesss bersawang cinnamon streusel tu masih boleh mkn lagi ke Cik Som...hehehez.

I musykil arh kenapa my comment tak appear on ur post dater 14 feb...huhuhu :( Masih ada problem lagi si blogger ni. Tadi pagi, I tried to comment dkt Rima's blog pon tak boleh....penat arh type lepas tu tak bole publish hehehez :D

3E said...

Wah...aunty Som...dah pandai wordless wordless gitu.....what happened?....
Rindu kat I tak Aunty?...almaklumlah 'kan sudah lama tak tinggalkan jejak kasih kat sini....(perasan 'kan..macam lah Aunty Som nak rindu kat I...)

Maya Marisa said...

Cik Som,
ooowhhh, im so touched! u baked the cinny streusel for me! tima kacih!

somuffins said...

LILI
Tak KIMENG pun takpe cos I get to see you behind the kipas kuning ala shy2 cat, auww..


TEAM KAZAZTAN
Pilihlah mana satu you suka.. nak cupcake atau Black Maria silabah2 durjana.


NOIR
Kalau Rima/Yat/Zarin/Lili yg masak itu cupcake you boleh gulp sekali 10 tapi mind you, cupcake tu I yg masak. Jangan pulak you terjun from the 39th floor, hahahaaa... *your friend mmg rascal*

somuffins said...

KAKCIK
Memang betul muffin tapi tu muffin larangan, hehe..


AKAK
Spider Black Maria tu menjaga cupcake.. Tamsilannya: spider tu ialah cikSom dan kueh tu ialah T, anak daraku, auww..


RIMA
Kadang2 kena rihatkan juga jari jemariku yg dah usang nih, hoho.. but donch wori cos I'll be back with a vangeance, cewah!

somuffins said...

AZRINA
Konon2 jer wordless sebab mulut penuh dengan muffin. Cakap lebih2 tersembhur kang.. haha.


DLLURPAK
Hebat ke? Auwww.. *kembang semangkok*. Tak reti yg terer2 cam orang lain punya. Guna dari hp jer tu, hehe.


AIDA
Wordless2 tu I TIRU dari you lerr, hehehee...

somuffins said...

ZARIN
Gambar tu penuh misteri dgn seribu-satu makna, kekdahnya dan kononnya, har3. Apa2lah I nih kan?


SHIDAH
Ekceli spider tu pun takut dgn pandangan tajam matamu yang auwww.. menusuk qalbu :-)


ANIE
Muffin tu dah kena ngap pun! I share makan dgn labah2 itam itew, ngeheheh.. BTW, apsal you kenot komen? Aisayman .. wo pu cher thau.. kadang2 it happens.

somuffins said...

ASILAH
Memanglah kita windu kat awak cuma awak jer DAH TAKMOH SINGGAH kat sini lagi *sambil jeling setajam lembing Awang pulang ke Dayang*


MAYA
Very positive of you. Tinggal satu aje tu, dikhaskan untuk you, auwww.. (mcm pilihkasih aje ek? You sorang plak yg dapat, hehe)


THANK YOU ALL FOR MAKING MY DAY! BOLEH KE CIKSOM LAMA2 REMAIN WORDLESS?? haha.. tau takpe..

kayteeze said...

Err.....

Tetiba tak tahu nak komen apa sebab tengok spider tu, huhu...

somuffins said...

TIE
Secara tak langsung, you dan komen Tie, hehe..

T said...

cewah cik som :-)

Yat Maria said...

leh tahan cik som..motip lelabah...?? :)

somuffins said...

T
Auww.. awak usik kita eh?? :-)


YAT
Mukadimahnya lelabah pastu akan kuheret other serangga, har3.