Saturday, 24 July 2010

Cinderella ...


I've been HER since morning ...
.


Hoping that tonight is the night ...

Have you ever dreamt of living in a palace??

Pics courtesy from Google.

14 comments:

Ibu n Abah said...

Wooooooooooooooo....
TB kena pegang watak Prince Charming alam ni....
hehehehehehehehe.......
T dan D kena hantar pergi bercuti....

Yat Maria said...

Cik Som..

jangan tanggal terompah tu taw!!!!!!hehe... have fun...

fa*atip said...

Mimpi tinggal kat palace tak pernah, mimpi terbang, selalu! hehehe...

ehem...terompah you size berapa? hehehe...

fa*atip said...

silappp...seliper jepun you size berapa? kihkihkih...

Nor Lezah aka Cikguliz said...

Cs, sepanjang hari berbaring rasa lesulah. Alangkah baiknya kalau saya dapat jadi cinderela mcm CS bolrh active sikit. Boleh kurangkan lemak-lemak di badan dsb. So its ok jadi cinderella. :-)

Mama said...

CS... I sdg tergolek2 tergelak ni... aduhai... nnt I telefon D & T jgn balik mlm ni....la la la la....
U buat I rindu kat my prince charming lah

Tie said...

Som,

Kalau nak tahu, kita ni dari kecik lagi berangan nak jadi princess... ada hati konon, hehehe....

Tapi bila teringatkan kisah Azrinaz tu... sayu lak. Bukannya mudah nak masuk dalam keluarga raja ni. Nak sesuaikan diri tu... ish ish...

lemongrass said...

I selalu jadi Cinderalla jugak tapi tak pernah bertukar jadi princess malam2, hahahaha...
Maybe I kena pecat my fairy godmother lah kan sbb tak menjalankan tugas dgn baik!

kak ja said...

3 setgh jam lagi..

jeng jeng jeng...

somuffins said...

Salam semua ... Terlewat 'masuk opis' sebab kepenatan berdansa
waltz dgn prinschaming semalaman hingga subuh tadi, har3. Dah penat dan letih, haruslah JJCM aje tengahari nanti, yeahh!!
Timakasih kerana sudi memberi sepatah dua komen ...


Akak
Wajah Prince Charming kelihatan tak berapa terang sebab dia datang dalam mimpi. I terlupa nak pakai speks, haishh...


Yat
Terompah senget sebelah.. ishhh spoil aje. Nak nari waltz macam tak selesa aje ..


Fa
I pun tak pernah mimpi palace malace tapi mimpi terbang .. hehe.. siuuung.. siunng.. best! I pakai selipar Jepun size paling comel. Harga 99sen beli kat Giant, har3.

CL
You dah lama sangat bizi so Allah beri you kesempatan untuk you betul2 beristirihat. Lepas baik nanti, mehlah tolong I turunkan langsir, basuh satu rumah, vacuum, mop dan ... ehh mcm2lah. Amacam, ada beraN?? :-)


Mama
D n T tidaklah menjadi masalah .. (psst.. kadang2 masalah gak, hehe.. shhh). Haa, baliklah cepat. Your prince charming mmg dah windu kat you n your gulai asam ikan parang, laksa asam, tomyam dan ayam berlada, hehe.


Tie
Kalau dapat masuk Istana Bukit Serene tu pun OK gak. Kalau ada kerja kosong sidai baju ke, basuh pinggan ke .. I berminat nak apply. You tak minat??


LG
Our middle name is Cinder, kan kan kan? I tunggu sampai kesubuh bilalah I nak bertukar jadi princess, namun angan2ku meleset. Psst LG, your fairy godmother yang duduk kat Adelaide tu ke? ahaks..


Ja
At first we take turns to watch TV, lepas tu .. ehem .. jong jong jong (past tense of jengjengjeng).

Diny said...

CS, khabar baik...bila nak sampai Birm nih? hehe...

acciaccatura said...

seriously, yes. istana putih marmar, and hubby tanya sambil gendung afifah nak masuk pintu mana? and i answered 'pintu atas!' tq som, you reminded me of the most beaitiful dream ever.

en_me said...

rajinnyerr cuci longkang kanns.. ehehe

somuffins said...

Diny
Bila nak sampai Birm? Owh well, pussy in the well.. If only Birm 'sedekat' Shah Alam, hehe (but never compare with KL. KL memang jauh, kan?)


Eleena
Masyaallah! I'm sure Afifah will wait for your at Gate no. 1, insyaallah.


en_me
... selagi tulang dikandung badan, kekdahnya ... alahai!!! <- pinjam jap tag you nih